СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 21:25

Заступником начальника Держгеокадастру на Рівненщині працюватиме поетеса

Поетеса Іванна Самчук (Тимощук) найближчим часом стане заступником начальника ГУ Держгеокадастру у Рівненській області. 

Відповідну електронну декларацію майбутня посадовиця вже подала до єдиного реєстру НАЗК.

Відомо, що народилася Іванна Самчук (Тимощук) у селі Точевики Острозького району. Проживає в Острозі. Працює в Національному університеті «Острозька академія».

За освітою  управлінець, закінчила Міжрегіональну Академію управління персоналом, магістр з управління персоналом та економіки праці.

 З 2008 року розпочала свій творчий шлях із літературного об’єднання «Поетарх», що діє при Палаці дітей та молоді в місті Рівному.

Друкувалася в різних виданнях Рівного, Львова, Хмельницького: «Провінційка», «Вільне Слово», «Рівне ракус», «Життя»; альманахах: «Наше коло» м. Рівного, «Ліра», “Літіум”; журналах: “Мистецькі грані”, “Дніпро” , публікація творів конкурсу “Подорож до себе”, книзі “Революція Гідності. Війна”, білоруському журналі “Младосць”, дитячому журналі «Диво деревце».

Випустила збірку аудіопоезій “Ми – крок у завтрашній день”, де разом з іншими авторами, була записана поезія. Друкувалася в журналі «Дитячий садок» (часопис для педагогів-дошкільників (дитяча поезія), за підсумками Всеукраїнського фестивалю поезії в Альманасі «Ан Т-Р-Акт» (м. Херсон), «Різдвяний карнавал поезій. Збірка 2»  (видавництво Дніпро, м. Київ), в інклюзивній збірці мотиваційної поезії “Почуватися кубиком Рубіка”. Збірка видана в універсальному дизайні, тобто надрукована збільшеним шрифтом і шрифтом Брайля, передусім для старшокласників і випускників шкіл, які мають порушення зору. Брала участь у двох телепрограмах каналу «Ритм» під назвою «Мистецький килим». Минулого літа пройшла курси підвищення кваліфікації від Рівненського інституту післядипломної педагогічної освіти на Всеукраїнському «Арт-семінарі КУСТ» та брала участь в Мотиваційних авторських тренінгах «Від Homo sapiens і вище», як використати творче начало для самореалізації, які організовувала Ірина Баковецька, письменниця, етно-рок-виконавиця, організаторка арт-проектів та Голова спіли письменників Рівненщини.

Підготувала до друку поетичну трилогію «Аромат щастя», яка складається з трьох книг: «Аромат кави», «Аромат чаю» та «Жива вода». В планах зробити аудіокнигу поезій та з Божою поміччю надрукувати трилогію.

В листопаді 2019 року пройшла навчання в Школі культурного менеджменту для сектору літератури та видавничої справи малих громад в місті Львів, за підтримки Українського культурного фонду.