СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 11:42

Нічне затримання братів у Рівному: патрульного вкусили за палець (+ВІДЕО)

У Рівному в ніч проти четверга, 23 липня, патрульні поліцейські затримували на вулиці Відінській двох братів. Уривок відео потрапив у мережу. На чоловіків поскаржились люди, бо ті перебували у стані сп’яніння, продовжували розпивати алкоголь біля будинку і заважали відпочивати. На копів вони відреагували агресивно, а один під час затримання вкусив полісмена за палець, – пише Суспільне.

Виклик поліції отримала майже о пів на 12-ту ночі, події розгортались біля магазину “Ера”. На місці, кажуть поліцейські, виявили двох чоловіків. Їх попросили припинити правопорушення.

“Але чоловіки вимогу проігнорували. Їм повідомили, що їх затримують і доставлять до міськвідділу для встановлення осіб. Натомість чоловіки намагались покинути місце події. Патрульні попередили, що будуть змушені одягнути на них кайданки. Натомість вони почали чинити спротив, відтак поліцейські застосували сльозогінний газ і після того повалили їх на землю”, – кажуть в поліції.

На допомогу першому екіпажу прибуло декілька колег. Під час того, як на одного з чоловіків намагались одягнути кайданки, він вкусив патрульного за палець.

Затримані – двоє рідних братів, що проживають неподалік. Одному 22 роки, іншому – 26. На них склали декілька адміністративних матеріалів: за дрібне хуліганство, розпивання алкоголю в громадському місці та злісну непокору законному розпорядженню поліцейського.

Що ж до патрульного, якого вкусили при затриманні, то медики швидкої діагностували у нього осаднення пальця.