СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 19:00

У Семидубах на Рівненщині обікрали кафе

Близько 11 години 19 липня до поліції повідомив власник кафе-бару у селі Семидуби Дубенського району, що невідома особа викрала із закладу товарно-матеріальні цінності.

Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що зловмисник проник до кафе шляхом пошкодження металевої решітки на вікні підвального приміщення. Із закладу викрав алкоголь, цигарки та продукти харчування. Остаточна сума завданого збитку іще встановлюється.

Працівники Дубенського відділу поліції оперативно вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 24-річний місцевий житель, який вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за аналогічні злочини: нині його перевіряють на причетність до семи майнових злочинів.

Під час огляду за місцем проживання чоловіка поліцейські виявили частину краденого майна.

24-річного жителя села Семидуби затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні крадіжки із проникненням у приміщення за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України обрання запобіжного заходу.

За скоєне йому загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.