СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 8:42

“Владі не потрібно допомагати, її потрібно змінювати”. Голос пішов в опозицію

Голова партії “Голос” Кіра Рудик заявила, що політсила переходить в опозицію до нинішньої влади, оскільки прийшов час владу змінювати.

Про це вона заявила з трибуни парламенту разом зі своїми колегами по фракції 17 липня.

За її словами, вона пішла з посади голови IT-компанії для того, щоб стати депутатом, а її колеги також є успішними та досвідченими у своїй справі. Вона зазначила, що “Голос” прийшов до Ради, аби реформувати країну та мали “велику надію і великі плани”.

“За рік ми побачили, що монобільшість зрадила цінностям, які декларувала. Ми побачили президента, який соромиться сказати, що Росія – це агресор. Ми побачили людей, які не тягнуть навіть на начальників відділів, яких жодна компанія не взяла б собі керівником відділ, а їх призначають міністрами. Що будь-який поганий закон можна гарно назвати і його проголосують у турборежимі”, – сказала нардепка.

Вона зазначила, що страшно, коли вбиває поліція, а день роботи депутата цілком може складатися з того, щоб брати на поруки людей, яких постійно, несправедливо засуджують.

“Ми прийшли захищати свободу і проводити реформи, але натомість ми постійно боремося з брехнею. Ми зрозуміли, що наш конструктив не приносить користі. Владі не потрібно допомагати, її потрібно змінювати. Прийшов час її змінити. Партія “Голос” переходить в опозицію до нинішньої влади. наша надія і ваша надія тільки на нас самих”, – підсумувала Рудик.

Окремі нардепи зустріли її заяву оплесками.