СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 22:30

На Рівненщині за неякісні меблі споживачу повернули майже 40 тисяч гривень

На адресу Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненські області надійшла заява споживача щодо неякісно виготовленого кухонного меблевого гарнітуру.

Отримавши меблі неналежної якості, споживач звернувся на адресу суб’єкта господарської діяльності з вимогою повернути кошти, а в разі необхідності встановити причини втрати якості продукції – провести експертизу, як це передбачено ст. 17 Закону України «Про захист прав споживачів».

Однак, фізична особа-підприємець не задовольнив вимоги покупця, передбачені ст. 8 Закону України «Про захист прав споживачів», що й змусило споживача звернутися письмово за захистом своїх прав до Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області.

За результатами вжитих заходів споживачу повернуто кошти за придбану продукцію неналежної якості в сумі 39,36 тис. грн., що підтверджується письмовою інформацією споживача, наданою на адресу Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області. Таким чином, заяву вирішено на користь споживача та в межах чинного законодавства України.

Шановні споживачі, якщо під час придбання товарів або отримання послуг ваші права було порушено, а самостійно вирішити питання ви не можете – звертайтесь за консультацією до працівників управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби у Рівненській області. Контактні дані:

  • адреса: м. Рівне, вул. Поповича, 65А (зупинка громадського транспорту «Боярка»)
  • телефон: 62-85-72, 63-15-55.