СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 14:16

Віталій Коваль зустрівся із представниками молодіжної ради

Голова ОДА Віталій Коваль зустрівся із представниками молодіжної ради при Рівненській облдержадміністрації. Разом вони обговорили реалізовані у минулому році проєкти та визначили заплановані ключові ініціативи.

Серед учасників зібрання – заступник Молодіжної ради Олександр Денисюк, а також голова обласної пластової старшини на Рівненщині Оксана Скляр.

Начальниця відділу у справах молоді управління у справах молоді та спорту ОДА Наталя Чигир розповідає, що молодіжна рада працює рік. За цей час активно реалізовуються різнопланові молодіжні ініціативи.

«Минулого року всеохоплюючою стала програма «Державотворець», вона об’єднала навколо себе 550 однодумців, серед яких 25 із міста Рівне. Це ті молоді люди, які бажають стати у майбутньому державними службовцями», – зазначає Наталя Чигир.

Також, у минулому році стартували програми «Сам собі лідер» та «Моя здорова спина», націлені на працевлаштування молоді та їх подальшу реалізацію.

«Достатньо дорослі, щоб творити державу! Саме такий слоган у представників молодіжної ради при Рівненській ОДА. Під час зустрічі із ними ще раз переконався, що це активна та цілеспрямована молодь, яка хоче бачити результат у своїх діях. Особисто взяв на контроль запуск цікавих, важливих, а головне дієвих програм», – розповідає Віталій Коваль.

Зокрема, вже цього року планується реалізація «Школи студентського лідера» та «Молодіжної адміністрації».