СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 9:22

Триває будівництво північного обходу міста Рівне (+ВІДЕО)

Триває улаштування буронабивних паль та опор майбутньої естакади через яр. Паралельно ведуться роботи з улаштування земляного полотна під майбутньою дорогою та ведуться роботи з організації водовідведення – спорудження водопропускних труб.

Наразі готується до оголошення тендер на реконструкцію 4х кілометрів другої черги північного обходу.

Загалом в 2020 році планується завершити всі земляні роботи на будівельному майданчику першої черги та розпочати роботи підготовчого етапу реконструкції другої черги північного обходу. Паралельно триває робота щодо передачі на баланс Служби автодоріг у Рівненській області 4 кілометрової ділянки третьої черги, аби вже у цьому році почати проєктно-вишукувальні роботи.

Північна об’їзна дасть можливість звільнити Рівне від транзитних автомобілів, що прямують по трасі М-06 з Житомира та Києва у напрямку Луцька та КПП Устилуг – трасою Н-22.

Виведення значного потоку транзитного транспорту за межі міста за рахунок будівництва північної об’їзної дороги дасть змогу розвантажити міські вулиці від транзитного транспорту, зберегти від руйнування покриття вулиць, а також сприятиме підвищенню безпеки руху, поліпшенню екологічної ситуації в місті та розвитку Рівного як важливого транспортного вузла.