СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 23:00

На Рівненщині колишній директор лісгоспу привласнив деревини на 600 тисяч гривень

До суду скеровано обвинувальний акт відносно колишнього директора одного із державних підприємств лісового господарства Рівненської області. Він обвинувачується у привласненні майна шляхом зловживання своїм службовим становищем в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України). 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому.

Слідством встановлено, що у лютому 2018 року посадовець  привласнив майно підприємства, а саме деревину на загальну суму понад 600 тисяч гривень.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснювала прокуратура Рівненської області. Оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань в Рівненській області Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції.

У разі доведення вини, обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.