СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 14:40

Біля Рівного після негоди відновлюють електропостачання у селах (+ФОТО)

Негода знеструмила понад десяток населених пунктів навколо Рівного. Таким чином вдруге за добу бригади енергетиків змушені проводити відновлювальні роботи, – повідомляє Суспільне з посиланням на обленерго.

Найбільше від штормового фронту постраждав Рівненський район. Через негоду відключені 5 повітряних ліній 10 кіловольт – повністю та 3 – частково, 54 трансформаторні підстанції.

Станом на ранок понеділка, 29 червня, у Рівненському районі без електропостачання залишались 12 населених пунктів – повністю та 2 – частково. Зокрема, це Городок, Михайлівка, Карпилівка, Шубків, Малий та Великий Олексин, Житин, Клевань, Велика Омеляна. Наразі на місцях обривів працює 7 бригад.

“Ми просимо вибачення у споживачів за незручності. Через велику кількість звернень можуть бути зайняті лінії нашого колцентру. Якщо населеного пункту немає у переліку – споживачі можуть писати у особисті повідомлення сторінки ПрАТ “Рівнеобленерго” з вказанням точної адреси та контактного номеру телефону, де відсутнє електропостачання”, – йдеться в повідомленні.

За прогнозом на сайті Укргідрометцентру, у понеділок, 29 червня, на Рівненщині прогнозують дощі, подекуди з грозами. А от сильного вітру, який був у попередні дні, уже не передбачають.