СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 10:52

На трасі Київ-Чоп під час руху загорілася вантажівка (+ФОТО)

Учора, 12 червня о 23:28 на спецлінію “101” від поліції надійшло повідомлення, що на автодорозі Київ – Чоп в селі Бабин Гощанського району під час руху загорілася вантажівка марки DAF. До місця виклику було направлено два чергових пожежно-рятувальних відділення з смт Гоща та міста Рівне.

Прибувши на місце пожежі рятувальники встановили, що сталося загоряння причіпу вантажого автомобіля.

Через пожежу було усклалнено рух на трасі, який регулювали патрульні поліцейські. На гасіння бійці ДСНС подали з різних сторін водяні стволи. О 00:32 пожежу було локалізовано, а о 01:00 повністю ліквідовано. Жертв та постраждалих не має.

Внаслідок загоряння вогнем знищено тент причіпу та пошкоджено шість палетів з сировинною для зошитів. Саму вантажівку та вантаж вдалося врятувати.

Зі слів водія в машині під час руху загорілося колесо. Він зупинив транспортний засіб та розпочав гасіння за допомогою вогнегасника. Допомагали йому у цьому також і небайдужі водії, що проїжджали повз.

Остаточна причина пожежі та розмір збитків встановлюються. До гасіння було залучено дві одиниці пожежної техніки восьмеро вогнеборців.