СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 7:28

Депутати облради не змогли розібратися, де поділися кошти, виділені на придбання рентген-апарату у діагностичний центр

Одним із найбільш спірних питань, які розглядалися під час сесії Рівненської обласної ради, що відбулася 5 червня стало питання діагностичного центру. 

Депутати так і не зуміли розібратися, де ж поділися виділені ще у вересні 2018 року понад 600 тисяч гривень для придбання сучасного рентген-випромінювача в обласний діагностичний центр.

Нагадаємо, не так давно, головний лікар закладу Роман Шустик звернувся до народних депутатів України та місцевих бізнесменів з проханням посприяти зібрати кошти та придбати дороговартісний медичний апарат. Де поділися понад 600 тисяч виділених обласною владою у закладі не кажуть.

До слова, не змогли дізнатися де пропали виділені кошти і під час сесії облради, адже Роман Шустик не був присутній під час засідання.

Депутати підозрюють, що у даній ситуації присутні ознаки нецільового використання коштів. В обласному управлінні охорони здоров’я підтвердили, що рентген-апарат не купувався.

Під час сесії неодноразво звучали пропозиції депутатів звернутися із цього приводу до обласної прокуратури. Тому, депутати доручили голові облради Олександру Данильчуку підготувати щодо цього звернення у правоохоронні органи.

А найпопулярнішим питанням серед обласних обранців щодо цього питання було – “Де гроші?”.