СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 8:10

25-річного чоловіка, який жорстоко вбив рівнянку, арештували

Під варту у залі суду сьогодні, 12 травня, взяли 25-річного жителя села Мізочок, підозрюваного в умисному вбивстві рівнянки. Тепер найближчі два місяці він проведе у слідчому ізоляторі.

Нагадаємо, повідомлення про виявлене тіло 38-річної власниці квартири з перерізаним горлом до поліції надійшло 10 травня.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 25-річний житель Здолбунівського району кілька місяців тому познайомився із рівнянкою, яка запросила його у гості. У результаті конфлікту, який виник після спільного вживання алкоголю, чоловік кухонним ножем перерізав жінці горло. Близько п’ятої ранку зловмисник пішов гуляти містом. В очікуванні, що уникне відповідальності, зателефонував рідним, що сам застав без ознак життя власницю квартири.

Жителю Здолбунівського району повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Суд задовольнив клопотання слідчого Рівненського відділу поліції про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком на 60 діб. За скоєне йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років за ґратами.