СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 12:41

Саакашвілі сказав, чим займався Порошенко на посаді президента

Новопризначений голова Виконавчого комітету реформ Міхеїл Саакашвілі на телеканалі 24 розкрив подробиці відносин з лідером партії “Європейська Солідарність”, екс-президентом України Петром Порошенко.

Саакашвілі пояснив, що зараз ще не спілкується з Порошенком, проте один раз зустрівся з ним на джазовому фестивалі у Львові.

“Коли він мене побачив, то з такою швидкістю втік, що мені було дуже смішно за цим спостерігати. В мене немає і бажання (спілкуватися з Порошенком – від ред.). Я б сказав, що цю сторінку свого життя я вже закрив”, – запевнив політик.

Й додав, що Порошенко та його оточення використовували державу для власного збагачення. За словами Саакашвілі, в АП більшість часу п’ятий президент витрачав на свій бізнес. До того ж, до нього на Банкову часто приїжджали бізнес-партнери, не пов’язані з політикою.

Проте новопризначений голова Виконавчого комітету реформ би не хотів, щоб будь-який президент України, зокрема Порошенко, опинився за ґратами.

“Це не надало б мені ніякого задоволення. Не зважаючи на те, що він (Порошенко – від ред.) не дуже делікатно поводився. Я про це забув. Але повернути гроші, щось зробити корисне – це в моєму стилі”, – пояснив політик.

Й підкреслив, що для нього мафіозі за ґратами, але з грошима, телеканалами, депутатами є набагато небезпечнішими, ніж мафіозі, які ходять вільно, але в них немає інструментів впливу на життя інших людей.