СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 11:47

Відома рівненська письменниця запрошує на творчу благодійну зустріч онлайн

В неділю, 3 травня, о 16:00, письменниця Ірина Баковецька запрошує на творчу зустріч онлайн. Імпровізований концерт організовано з метою зібрати кошти на лікування для Руслани Наконечної.

Ірина Баковецька: «Кілька років спілкуюся по роботі з цією чудовою світлою Жінкою і завжди захоплююся її чарівною посмішкою, добрим поглядом, привітністю до людей. Працюючи в обласній державній адміністрації, що вимагає відповідного характеру, жодного разу не бачила Руслану роздратованою, втомленою, виснаженою… Іноді у приймальні 505 кабінету, чекаючи своєї черги до Світлани Кирилівни, доводилося багато спілкуватися про особисте, навіть — наболіле… Тоді цінуються ті, хто може щиро поспівчувати, вислухати, підтримати добрим словом! Сьогодні Руслана чекає і нашої підтримки. На жаль, я не можу наразі організувати свій концерт, зібрати в залі людей і пройтися серед аудиторії для збору пожертви. Проте, хвороба не чекає завершення карантину, а гроші потрібні терміново!
Переписуюся з Русланою в меседжері — знаю її плани після одужання. Не буду спойлерити «сюжет», лише зазначу, що вона займеться дуже доброю справою. І попри усі діагнози медиків щодо мієлодиспластичного синдрому, переконана на сто відсотків, що в неї в крові — доброта!»

Банківські реквізити для допомоги: 5168742723892539 — Наконечний Олександр Сергійович (чоловік Руслани).