СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 10:48

Олексій Муляренко: “Треба поступово повертатись до нормального життя”

Депутат Рівнеради, екс-голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко вважає, що українцям, в тому числі і рівнянам треба поступово повертатися до нормального життя в нових посткарантинних умовах.

Про це Олексій Муляренко написав у себе на сторінці в мережі Фейсбук.

“Таке враження, що карантин поволі відступає! Як мінімум транспортні пробки вже традиційно повертаються в наше місто. Сьогодні це не дратувало, а навіть радувало – всі ці люди кудись або звідкись їдуть, значить ми поступово навчились жити в нових умовах і головне, щоб «карантину» не було у нас в голові”, – зазначає екс-очільник Рівненщини.

“З розумом підходячи, використовуючи певні заходи захисту, дистанції тощо – треба повертатись до нормального життя!”, – додає він.

На думку Олексія Муляренка необхідно дати можливість повернутись до роботи перукарям та іншим представникам сфери послуг, відкрити ринки для збуту продукції фермерів, відкрити промислові магазини, а не тільки «Епіцентр», дати можливість реєструвати транспортні засоби та багато іншого.

“Звісно дотримуючись якийсь час певних (але логічних) обмежень. Повертатись до нормального життя розуміючи людей, яким потрібно годувати свої сім‘ї, водночас пам‘ятаючи про вірус…”, – резумує Муляренко.