СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 8:26

У Рівному викрили незаконну роботу лазень під час карантину

Учора, 24 квітня, під час відпрацювання обласного центру поліцейські на вулиці Волинської Дивізії виявили рекламну вивіску на фасаді одного із торгових закладів про роботу бані. Під час перевірки закладу виявилося, що інформація відповідає дійсності.

Як зазначив старший дільничний офіцер поліції Рівненського ВП Дмитро Березовський, у приміщенні лазні, вхід до якої був через магазин, вони виявили двох відвідувачів. Ті повідомили, що за вказаним в оголошенні номером телефону сконтактували із власником і домовилися про час. Крім того, поліцейські виявили у закладі та вилучили 46 пляшок алкоголю сумнівного походження.

Відносно 40-річної працівниці поліцейські склали адміністративні протоколи за статтею 44-3 (порушення правил щодо карантину людей) та за частиною 1 статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення (роздрібна торгівля алкогольними напоями без марок акцизного податку), які скеровані на розгляд суду.

Крім того, напередодні дільничні викрили незаконну роботу ще однієї сауни на вулиці Будівельників. Аналогічним оголошенням скористалися троє чоловіків, які перебували на момент перевірки у закладі. На підприємця, який надавав послуги та був присутній на місці, склали адмінматеріали за статтею 44-3 КУпАП.

Нагадуємо громадянам та суб’єктам господарювання, що в умовах запроваджених обмежувальних заходів за порушення правил карантину передбачена адміністративна відповідальність у виді накладення штрафу від 17 до 34 тисяч гривень.