СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 14:48

Саакашвілі: Нехай навіть не сподіваються, що я буду нападати на Зеленського

Грузино-український політик Міхеїл Саакашвілі назвав “повною нісенітницею” припущення, що за якийсь час після можливого призначення у Кабмін він розсвариться зі президентом Володимиром Зеленським так само, як до того з п’ятим президентом Петром Порошенком.

Про це Саакашвілі розповів в ефір каналу “Україна 24”.

Екс-губернатор Одеської області повідомив, що зустрічався з Зеленським “нещодавно”, додавши, що той – “смілива людина”, якщо запропонував йому посаду.

Негатив щодо планів його призначення віцепрем’єром із реформ політик назвав опором “тих, проти кого я піду разом із президентом ламати схеми”.

Саакашвілі запевнив, що “не збирається влаштовувати шоу: вийшов із того віку”

“Вони вже розганяють тему, що Саакашвілі зараз прийде і, як раніше, коли спочатку був у хороших відносинах із Порошенком, потім нападав на Порошенка, і зараз за три-чотири місяці нападе на Зеленського, буде його в чомусь звинувачувати. Це повна нісенітниця. Нехай навіть ніхто не сподівається, що я буду на нього нападати”.

Саакашвілі запевнив, що не приведе з собою грузинську команду, як це було при Порошенкові. На його думку, “тут досить своїх українців, щоб вони знайшли своє місце і роль у житті”, а у Верховній Раді багато “цікавих парламентарів” зараз сидить.