СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 8:27

Рівняни жорстко критикують рішення Хомка піти у відпустку в пік коронавірусу

Рівняни обурилися рішенням міського голови Володимира Хомка піти у відпустку в розпал коронавірусу. 

Зокрема, містяни вважають, що такі дії міського очільника є неприпустимими під час епідемії і свідчать про його безвідповідальність.

“Міська рада, її виконавчий комітет, комісія з питань ТЕБ та НС повинні забезпечувати роботу міста над дотриманням карантину, реагувати на термінові потреби міської лікарні, вирішувати питання вимушеного безробіття та допомоги бізнесу.

Хочемо нагадати, що в період карантину повинні функціонувати всі життєво необхідні структури. Це стосується лікарень, правоохоронних органів, екстрених служб, продуктових магазинів, відділень зв’язку, органів влади, без яких може припинитися життєдіяльність міста.

Вважаємо, що піти у відпустку в цей період – продемонструвати власну безвідповідальність за ситуацію в місті.

Тому вимагаємо від міського голови надалі працювати над боротьбою з COVID-19, забезпечити дотримання санітарних норм для роботи працівників виконавчих органів міської ради, активно співпрацювати з міськими лікувальними закладами, щоб спільно не допустити втрати контролю над поширенням захворювання серед населення. Нарешті розпочати кроки для підтримки малого та середнього бізнесу, щоб не допустити припинення діяльності й тотального безробіття населення”, – йдеться в одному зі звернень до міського голови опублікованих в мережі Фейсбук.

Нагадаємо, що в Рівному щоденно зростає кількість хворих на коронавірус і ця цифра вже стрімко наближається до двох сотень захворівших містян.