СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 12:54

У аналізах водія «BMW», який спричинив смертельну ДТП, виявили наркотик

За результатами лабораторного дослідження відібраних біологічних матеріалів 37-річного підозрюваного у вчиненні смертельної ДТП у його сечі виявлено наркотичну речовину — первітин.

Нагадаємо, внаслідок автопригоди 18 квітня поблизу села Великий Житин загинула пасажирка «ВАЗівки» – восьмимісячне немовля, а її 19-річну матір із політравмою та переломом тазу госпіталізували до Рівненської обласної клінічної лікарні.

Крім того, у салоні автомобіля «ВАЗ» перебувало іще троє пасажирів — родичі молодої сім’ї. Їх після надання медичної допомоги відпустили.

Керманича «BMW» одразу затримали та повідомили про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Суд задовольнив клопотання слідчого та обрав 37-річному підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Водії відповідно до освідування на стан алкогольного сп’яніння за допомогою алкотестера «Драгер» були тверезі, однак у них відібрали зразки крові.

У рамках кримінального провадження призначено ряд експертних досліджень, зокрема і судово-медичні експертизи. Їх результати та інші докази, встановлять істину у справі, а відтак – і ступінь винуватості підозрюваного у ДТП.

Підозрюваний жодних показів не дає.