СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 13:24

Млинівчанин пішов продавати товар, який вкрав із магазину

Про крадіжку із магазину на вулиці Шухевича у Млинові заявив власник учора, 14 квітня. Чоловік повідомив, що невідома особа шляхом вільного доступу здійснила крадіжку двох пакетів із товаром, які ще не встигли розпакувати після доставки.

Поліцейські на місці події встановили, що близько 17:30 до магазину зайшли, як з’ясувалося згодом, двоє місцевих мешканців. Поки один із них розраховувася із продавцем за замовлену продукцію, інший нишком виніс із приміщення пакети, у яких знаходилися сім вентиляторів та 20 світлодіодних ламп. Крадене заховав під соломою на гужовій підводі, якою вони приїхали.

Від’їхавши від магазину, погонич побачив «сховок» та зрозумів його походження. Одразу ж наказав 32-річному знайомому повернути пакунки до магазину та висадив його. Однак у останнього, який до того ж був напідпитку, на товар були свої плани — десяток ламп дорогою додому він встиг продати. Подальшому незаконному промислу завадив екіпаж поліцейських, який патрулював територію селища та помітив «крамаря».

Крадений та уже проданий товар поліцейські вилучили у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Встановлено, що сума завданого збитку складає понад дві тисячі гривень.

Досудове розслідування триває. Млинівчанину, який виявився раніше судимим за майнові злочину, може загрожувати позбавлення волі на строк до трьох років.