СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 16:39

Крадені із сусіднього села птицю, кролів і майно поліцейські офіцери громади знайшли у жителя Корнина

Про крадіжку з підсобного приміщення житель села Порозове Рівненського району повідомив у поліцію 11 квітня. На сполох 50-річний заявник забив одразу, як вранці не виявив у господарстві бензопили, велосипеда, тачки, чотирьох кролів та 15 курей.

Слідчо-оперативна група працювала на місці події, а поліцейські офіцери Корнинської об’єднаної територіальної громади приступили до пошуків. Отримана слідова інформація за кілька годин привела правоохоронців у господарство жителя сусіднього Корнина.

Під замком у хліві, дозвіл на огляд якого надав господар, поліцейські виявили бензопилу, велосипед та тачку, викрадені у жителя Порозового. Кролі уже «оселилися» у клітках, а одного півня місцевий житель уже зібрався готувати на обід.

Свою причетність до злочину нетверезий на той момент 23-річний житель Корнина заперечив, втім, походження краденого майна у своєму господарстві поліцейським не пояснив.

Усі обставини крадіжки з проникненням та причетність до неї інших осіб належить встановити слідчим у рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.