СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 21:00

На Рівненщині немає дефіциту продовольчих товарів

Запаси продуктів харчування та товарів першої необхідності у торговельних мережах Рівненщини не зменшилися. Дефіциту наразі не спостерігається. У цьому запевнили в департаменті економічного розвитку і торгівлі Рівненської ОДА.

«Обласна адміністрація моніторить ситуацію на наявність харчів у продажу. Незважаючи на те, що останнім часом в області спостерігається підвищений попит на окремі товари, не має об’єктивних причин для дефіциту основних видів продовольства. Так, вдосталь є продуктів у супермаркетах «Арсен, «АТБ», «Велмарт», «Метро», «Сільпо», «Фуршет» та інших. Також у 457 магазинах Спілки споживчих товарів, що розміщені у всіх районах області, не спостерігається дефіциту», – розповідає заступник директора департаменту  Іван Яремчук.

Торговельні мережі інформують, що є достатні запаси таких товарів, як крупи, борошно, цукор, олія соняшникова, молочна продукція, яйця, овочі тощо.  Обсяги виробництва таких продуктів дозволять повністю задовольнити попит населення на найближчий час.

Також торговельні мережі налагодили роботу з постачальниками продовольчих товарів, які готові безперебійно забезпечувати доставку необхідної кількості продукції.