СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 20:43

У чотирьох районах Рівненщини виявили паліїв сухої трави

Відносно правопорушників дільничні офіцери поліції склали адміністративні протоколи за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

На Дубровиччині неподалік села Рудня, що входить до складу Висоцької ОТГ, поліцейський офіцер громади виявив 59-річного чоловіка, який підпалив суху траву в канаві біля городу.

А у селі Жадень, що на території Миляцької об’єднаної територіальної громади, за аналогічні дії поліцейський склав адміністративний протокол відносно 53-річного місцевого жителя.

Поліцейські офіцери Шпанівської ОТГ склали адміністративний протокол відносно 59-річного жителя села Великий Олексин, який запалив листя, щоб не прибирати його.

У селі Острів Мирогощанської ОТГ до відповідальності буде притягнутий 53-річний місцевий житель, якого сьогодні, сьомого квітня, викрив поліцейський на підпалі сухої трави.

Окрім того, вчора, шостого квітня, поліцейські офіцери громади допомогли добровольцям місцевої пожежно-рятувальної команди локалізували пожежу на території Малолюбашанської ОТГ. Там, поблизу АЗС зайнялася суха трава.

Адміністративні матеріали поліцейські скерують на розгляд адміністративних комісій, які і прийматимуть рішення про накладення стягнень.