СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 9:42

На Рівненщині за 400 гривень неповнолітній жорстоко вбив таксиста (+ФОТО,ВІДЕО)

Учора, 2 квітня у селі Немовичі, що в Сарненському районі працівник місцевого лісництва виявив тіло чоловіка в канаві, яке палало у вогні. Поруч знайшли також автомобіль із увімкненими габаритами.

Правоохоронці, на місці події встановили, що невідома особа нанесла декілька ударів ножем в область шиї та грудей 26-річному жителю села Немовичі, а потім підпалила його. Відомо, що убитий працював таксистом.

Поліцейські відразу ж розпочали пошуки злочинця, яким виявився 17-річний житель села Вирка. Його знайшли у лісопосадці поблизу села Малушка Березнівського району.

Попередньо поліцейські з’ясували, що із корисливих мотивів хлопець близько 22-ї години викликав таксі до станції Немовичі. У подальшому він завдав водієві понад двадцять ударів ножем в область шиї та грудної клітки, після чого заволодів орієнтовно 400 гривнями. Потому підпалив чоловіка та втік із місця злочину.

Наразі зловмисника затримано. Вирішується питання про вручення йому підозри у вчиненні умисного вбивства.

Також відомо, що хлопець навчається в одному із профтехучилищ, проживає із опікуном, його мама має інвалідність. Того, що вчинив вбивство не заперечує. За скоєний злочин йому світить від 7 до 15 років позбавлення волі.