СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 12:03

На Рівненщині поліцейські склали дев’ять протоколів щодо порушення карантину

Впродовж доби на території області зареєстровано 37 повідомлень щодо порушень встановлених обмежень у зв’язку з поширенням коронавірусу «COVID-19».

За результатами перевірок дільничними офіцерами поліції вказаних повідомлень, які стосувалися роботи ринків, закладів громадського харчування та магазинів, що підпадають під заборону, правоохоронці склали дев’ять адміністративних протоколів за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Зокрема, найбільше у Рівному – 3, Здолбунівський район – 2, Демидівський, Радивилівський, Острозький та Костопільський район – по одному.

27 фактів не підтвердилися, а по одному факту ще проводиться перевірка.

Адмінматеріали поліцейські скерували до суду для прийняття рішення. Санкція вказаної статті передбачає від 17 до 34 тисяч гривень.

Нагадаємо, метою недопущення поширення коронавірусу на території області із 17 березня всі силові структури, зокрема й працівники поліції, із переведені на посилений варіант несення служби. Поліцейські у межах наданих їм повноважень забезпечують виконання необхідних профілактичних та карантинних заходів.