СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 18:54

У Рівному виготовляють двері, які не бояться вірусів

У наш неспокійний час без міцних і надійних вхідних дверей, захистити своє помешкання неможливо. Якісні броньовані двері забезпечують високий рівень безпеки, а також хороший захист від шуму, неприємних запахів і стороннього звуку. До того ж, сучасні моделі окрім міцності і надійності володіють привабливим зовнішнім виглядом і дизайном.

Всім цим критеріям відповідають двері виробництва рівненського заводу металовиробів «Сталь-М». А в умовах карантину, продукція цього виробника ще й може захистити від різних небезпечних явищ, адже двері «Сталь-М» навіть вірусів не бояться!

До слова, підприємство кожного року підтверджує високий клас своєї продукції отримуючи сертифікати, які підтверджують якість українських дверей європейським стандартам захисту від злому.

Наразі, на період карантину компанія «Сталь-М» дещо змінила формат своєї роботи. Відтепер замовлення приймаються через відділ збуту заводу (роздрібні магазини працюють дистанційно). Виробництво та монтажні бригади продовжують працювати в звичайному режимі.

Також, обрати собі двері у різних цінових категоріях 3 та 4 класу зламостійкості, від доступних до преміум-сегменту Ви можете в інтернет-магазині shop.stal-m.ua. А додатковим аргументом для придбання дверей 4 класу є наявність сертифікату цієї продукції на кулестійкість.

В компанії запевняють, що навіть не дивлячись на карантинні заходи всі прийняті замовлення та заплановані монтажі будуть виконані вчасно та в повному обсязі. Команда майстрів «Сталь-М» продовжує роботу по монтажах, сервісному ремонту та замірах дверей. Всі працівники забезпечені захисними масками, рукавичками, антисептичними засобами, пересуваються по місту фірмовими автомобілями компанії.

Незважаючи на дистанційний режим роботи фірмових магазинів компанії «Сталь-М» продавці магазинів з радістю продовжать відповідати на Ваші звернення у телефонному режимі та онлайн.

У разі виникнення питань телефонуйте:

(096) 630 – 69 – 80 (магазин в ТЦ “Арена” по вулиці Київська,67)

(096) 630 – 69 – 03 (магазин на Соломії Крушельницької,77), stalm_best@ukr.net

або пишіть: vzbut@stal-m.ua (відділ збуту)

Cайт компанії: www.stal-m.ua