СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 23:31

Рівненська облрада ввела обмежувальні заходи через коронавірус

З метою попередження виникнення гострої распіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19, Рівненська обласна рада працюватиме в обмеженому режимі.

Зокрема, відповідно до розпорядження голови Рівненської обласної ради на період карантину , встановленого на території України Кабінетом Міністрів України, з 18 березня тимчасово буде обмежено допуск до адміністративних і службових приміщень Рівненської обласної ради.

Допуск матимуть лише депутати обласної ради, народні депутати України, військовослужбовці, що забезпечують безпеку і громадський порядок, працівники виконавчого апарату обласної ради, органи державної влади та місцевого самоврядування, правоохоронні органи, керівники комунальних закладів, підприємств, установ та організацій, які є об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області, а також працівники закладів, підприємств, установ та організацій усіх форм власності, які на договірній основі забезпечують діяльність державної влади та місцевого самоврядування.

Обмеження також діють щодо допуску до сесійної зали обласної ради: за виключенням депутатів обласної ради, народних депутатів, керівництва Рівненської ОДА, працівників виконавчого апарату обласної ради, працівників правоохоронних органів, осіб, які забезпечують громадський порядок (за погодженням з органами поліції) та доповідачів (за окремим списком).

Також на цей період буде призупинено особистий прийом громадян керівництвом та депутатами обласної ради в адміністративних та службових приміщення обласної ради.

Окрім того, голови постійних комісій обласної ради проводитимуть засідання постійних комісій обласної ради виключно в адміністративному приміщенні обласної ради (м. Рівне, майдан Просвіти, 1). У режимі відеоконференції за потреби залучатимуться до участі у постійних комісіях посадові особи, науковці, експерти, фахівці-практики чи представники громадськості.

Водночас комісії та засідання сесій обласної ради транслюватимуться на офіційній сторінці обласної ради та в мережі youtube.