СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 22:38

У Рівному розпочато благодійну акцію “Великодній будиночок добра”

З благословення архієпископа Рівненського та Острозького Іларіона, за ініціатива благодійного фонду “Скарбниця Надії”, розпочато благодійну акцію “Великодній будиночок добра”.

Отож, організатори запрошують всіх охочих долучитися до хорошої справи, яка проходитиме впродовж всього посту.

У Свято-Покровському кафедральному соборі м.Рівне (вул. Соборна, 6) встановлено у верхньому храмі скриньку у вигляді будиночка.

“Піст – це боротьба з гріхом через обмеження власних бажань. Обмежуючи себе в чомусь, ми можемо відати це ближньому, якому вкрай потрібна допомога.

Якщо ви під час посту хоча б раз на день відмовитесь від кави, бутерброду з ковбасою або поїздки на таксі – ви вже перебороли себе. Пропонуємо вам кошти, зекономлені на похід в кіно, придбанні попкорну чи кави, додаткової шоколадки покласти в будиночок добра. Зібрані кошти протягом посту і передані на рахунок благодійного фонду “Скарбниця Надії” для допомоги онкохворим дітям стануть чудовим прикладом християнського милосердя.

Онкохворі діти Рівненщини, а також інші важко хворі діти вкрай потребують дообладнання потративного апарату УЗД, який подарувало Рівненській обласній дитячій лікарні посольство Польщі. Необхідно придбати кардіодатчик, вартість якого 120 тисяч гривень. За допомогою такого датчика лікарі зможуть обстежувати безпосередньо в палатах сердечка онкохворих діток, новонароджених діток з вадами серця, дітей з різними хворобами в реанімації та після важких травм. Таке обстеження є критично важливим коли дитину не можна транспортувати через її важкий стан. З кардіодатчиком апарат УЗД буде їхати в палату до дитини. Коли у лікарів буде таке обладнання вони зможуть перевіряти сердечка новонароджених та недоношених дітей з вадами серця і направляти їх одразу після народження на консультації до столичних лікарів”, – кажуть ініціатори акції.

КАРТА ПРИВАТБАНК
№ 5169 3305 1506 8762 призначення платежу – добровільна пожертва для онкохворих дітей
(корпоративна карта Благодійний Фонд “Скарбниця Надії”, але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Реву Мар’яну Володимирівну

КБ “Приватбанк”
ЄДРПОУ 37685693
БФ “Скарбниця Надії”
IBAN UA543333910000026007054713460
Призначення платежу – добровільна пожертва для онкохворих дітей