СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 14:41

У Рівному патрульні затримали грабіжника по гарячих слідах

Сьогодні вранці близько 5.20 патрульним надійшло повідомлення про грабіж.

Заявниця йшла на роботу і побачила, як на вулиці Князя Володимира, неподалік міського палацу дітей та молоді, невідомий погрожує фізичною розправою її 64-річній колезі, яка теж йшла на своє робоче місце.

Нападник зірвав з жінки золоті прикраси, відібрав особисті речі та наносив тілесні ушкодження.

В жінки пізніше діагностували перелом ключиці.

Поруч проїжджав екіпаж, якому заявниця надала інформацію про грабіж. Орієнтування стосовно ймовірного зловмисника отримали усі охоронці порядку. Опрацьовуючи це орієнтування, патрульні виявили ще одну потерпілу на вулиці Клима Савура.

За схожим сценарієм, невідома особа, погрожуючи ножем, нанесла тілесні ушкодження, а саме завдала ударів ногами в область голови, душила, намагалась вирвати сережки та забрала сумку чорного кольору, в якій знаходились гаманець, телефон та грошові кошти речі 50-річної рівнянки.

На перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Грушевського особу, яка підпадала під орієнтування, помітив екіпаж роти тактико-оперативного реагування у складі Ігора Шепеля, Віктора Мільчука, Віктора Шурпика та Олександра Басюка. Через плече в чоловіка була сумка, схожа на жіночу. Помітивши патрульне авто, особа почала поводитися підозріло, пришвидшилась, на вимогу зупинитись не зреагувала. Однак втекти чоловікові не вдалось. Його повалили на землю, застосували фізичну силу та затримали. З кишені ймовірного нападника виглядав рожевий жіночий гаманець.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Потерпілих передано медикам.