СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 13:10

«Гощаночка» виборола бронзу Чемпіонату України з футзалу серед дівчат U-17

Дівоча команда «Гощаночка» (ДЮСШ, смт Гоща) посіла третє місце у Чемпіонаті України з футзалу серед дівчат U-17 (2003-2004 р.н.). У матчі за бронзу наші дівчата обіграли команда ДЮСШ «Спартак-Оріон» (м. Миколаїв) із рахунком 3:2.

4 березня у груповому етапі «Гощаночка» переграли суперниць з Івано-Франківської та Вінницької областей із однаковим рахунком 3:1. На жаль, у матчі проти команди ДЮСШ «Надія» (Гребінка) наші дівчата поступилися господарям турніру й здобули право сьогодні у фінальному етапі чемпіонату поборотися за бронзові медалі.

– Дуже приємно, що на Рівненщині розвивається не лише чоловічий футбол/футзал. Я вдячний спонсорам і меценатам, які підтримують жіночий футбол/футзал, зокрема Івану Іванову. Неодмінно маю подякувати також і голові Гощанської районної федерації футболу В`ячеслава Гапончука, який доклав чимало зусиль для створення «Гощаночки», який, на жаль, нещодавно залишив цей світ, та члену Виконавчого комітету РОАФ Юрію Буркальцю, котрий також багато робить для цієї команди. Бажаю дівчатам натхнення: чекаємо нових звершень, чекаємо вашого чемпіонства! – сказав голова Рівненської обласної асоціації футболу Олексій Хахльов.