СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 13:13

У Рівному затримали групу осіб, причетних до розбійного нападу

26 лютого, близько 18-ї години, поліцейським роти тактико-оперативного реагування надійшло орієнтування від оперативників про те, що група невідомих осіб скоїла напад на чоловіка.

Заявник повідомив, що нападники нанесли йому тілесні ушкодження та заволоділи сумкою, у якій було понад один мільйон гривень. Потерпілий також повідомив марку авто, на якому втекли зловмисники, на напрямок їхнього руху.

Співробітники карного розшуку поліції області в ході комплексу оперативно-розшукових заходів у співпраці з оперативникам Департаменту карного розшуку Національної поліції України, Києва та Миколаївської області встановили особи розбійників.

На 156 кілометрі автодороги Устилуг-Луцьк-Рівне патрульні помітили транспортний засіб Volkswagen, який підпадав під орієнтування. Водій за кермом грубо порушував ПДР — наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу, на якому були пішоходи, не зменшив швидкість та не зупинився, щоб надати їм дорогу.

Інспектори транспортний засіб зупинили. У салоні авто перебував 33-річний водій та ще двоє пасажирів — чоловіки 30 та 28 років.

Згідно зі ст. 34 ЗУ “Про Національну поліцію” охоронці порядку провели поверхневу перевірку транспортного засобу, під час якої виявили велику кількість грошових коштів та предмет, схожий на биту.

Патрульні роти ТОР чоловіків затримали, застосувавши до них спецзасіб кайданки.

На місце події викликали працівників карного розшуку та слідчо-оперативну групу ГУНП Волинської області.

На водія патрульні винесли постанову за ч.1 ст.122 КУпАП (Ненадання переваги у русі пішоходам на нерегульованому пішохідному переході).

Усі обставини події з’ясовуються.