СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 14:54

Зі «Свободи» масово втікають члени партії – подробиці

Про вихід з політичної партії ВО «Свобода» заявили одразу декілька членів.

«Дякую всім справжнім патріотам яких зустрів у спільній боротьбі. З багатьма з вас стали друзями! Більше того, ми створили потужну дієву команду, яка стане основою ще більш широкої та чисельної команди», – написав колишній член політсили Олексій Кравчук у Facebook.

Кравчук заявив, що йде зі «Свободи» разом з Євгеном Лучковим, Олегом Смичком та Станіславом Беляєвим.

Він зазначив, що «на жаль, з багатьох причин (організаційних, кадрових та інших) досягнути головної мети – потужної цивілізованої української держави та достойного життя українського народу на засадах соціальної та національної справедливості в рамках діяльності організації ВО «Свобода» – неможливо».

Колишній член «Свободи» додав, що залишиться українським націоналістом, «оскільки український націоналізм – це найбільш глибоко та чесно обґрунтована філософська система, теорія якої підтверджується практикою».

Він розповів і про свої плани на майбутнє. Так, за його словами, команда і далі будуватиме українську державу.

«Найближчим часом буде створено потужний громадсько-політичний суб’єкт, який візьме активну участь в громадському та політичному житті та буде співпрацювати перш за все з чесними та відданими українській справі побратимами з якими багато років разом пройшли у спільній боротьбі та зі всіма здоровими україноцентричними громадськими й політичними силами, громадськими діячами та політиками які мають чесну репутацію», – поінформував Кравчук.