СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 1:33

«Плювати хотів на Зеленського»: скандальний нардеп із Рівненщини, незважаючи на заборону полетів до США на молитовний сніданок

Єдиний хто з нинішньої влади представляє нашу державу на щорічному молитовному сніданку в США це скандальний народний депутат від партії «Слуги Народу», обраний по 153-му виборчому окрузі Роман Іванісов. 

Додамо, що президент Володимир Зеленський був дуже розлючений, коли взнав, що Іванісов зібрався летіти у США. Він навіть доручив керівнику фракції «Слуга народу» Давиду Арахамії роз’яснити недоречність присутності рівненського нардепа у Вашингтоні.

Арахамія вказівку виконав і у досить грубій формі намагався пояснити Іванісову наслідки його поїздки до США. Однак, судячи з усього скандальний народний обранець від Рівненщини плювати хотів і на Зеленського, і на Арахамію.

Адже, сьогодні у мережі з’явилися фото Романа Іванісова із Вашингтону, де він зустрічається з американськими конгресменами.

«Перший четвер лютого в Сполучених Штатах Америки – особливий день. Вже 68 рік поспіль саме в цей день у Вашингтоні проходить Національний молитовний сніданок. Щорічно готель Hilton збирає понад 3500 впливових людей з усього світу », – повідомив у Фейсбуці Іванісов.

Нардеп додав, що напередодні він зустрівся з представниками делегацій, дипломатами, конгресменами. Під час зустрічі з президентом Асоціації конгресменів Джоном Слетері, американський політик запевнив Іванісова в свою впевненість, що «для України боротьба з корупцією повинна бути першочерговим завданням».

У свою чергу нардеп «поділився з ним подробицями роботи антикорупційного комітету Верховної Ради і нашими законодавчими напрацюваннями».

Раніше з’ясувалося, що депутат Іванісов, якого судили за згвалтування, не збирається здавати мандат.