СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 8:55

В Рівному після перевірки Держпродспоживслужби кухня у «Fly Kids» не працює

Спеціалісти відділу контролю якості обслуговування мережі FLY KIDS зв’язуються з усіма відвідувачами, що відсвяткували дитячий День народження та замовляли бенкет у комплексі.

За словами представників дитячого комплексу серед гостей не було зафіксовано жодних скарг на погане самопочуття. Усі телефоні розмови записано. У «Fly Kids» висловили припущення щодо безпідставних чуток.

«Відповідно до діючих у мережі інструкцій санітарної безпеки, кожного ранку весь комплекс дезінфікується препаратами «Бланідас» та «АХД2000». Додатково, у цілях профілактики,  організацією-підрядником проведено позапланову дезінфекційну обробку», – йдеться у повідомленні.

Наразі комплекс у місті Рівне працює у звичайному графіку за винятком кухні. Тут проходить перевірка Держспоживслужби України. На час проведення перевірки роботу кухні тимчасово зупинено.

30 січня цього року працівники Держпродспоживслужби у місті Рівне провели відбір зразків продукції, змиви з поверхонь та обладнання кухні, взяли аналізи у всіх працівників ресторану, провели дезінфекцію. Надано деякі рекомендації щодо покращення роботи кухні. Наразі у «Fly Kids» чекають на результати перевірки. Триває внутрішнє розслідування.