СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 16:12

Керівництво Національної поліції відзначило роботу Рівненщини за підсумками роботи 2019 року

Такі результати підведення підсумків службової діяльності підрозділів превентивної діяльності за 2019 рік, що відбулися 24 та 25 січня на базі ГУНП в Дніпропетровської області.

Розширена нарада Національної поліції проводилася під головуванням заступника Голови Національної поліції України – керівника патрульної поліції Олександра Фацевича.

Під час наради присутні підбили підсумки службової діяльності підрозділів превентивної діяльності, зокрема, ювенальної превенції, груп реагування патрульної поліції, конвойної служби та відділу контролю за обігом зброї.

Особливу увагу керівництво Нацполіції акцентувало на забезпеченні публічної безпеки та порядку під час мирних зібрань громадян, проблемі домашнього насильства та профілактичній роботі з дітьми, які перебувають у конфлікті із законом.

Також присутні керівники поліції превенції обмінялися досвідом щодо організації роботи об’єднаних територіальних громад Дніпропетровської області, які беруть участь в проекті «Поліцейський офіцер громади».

За підсумками службової діяльності серед 24 областей України Головне управління Національної поліції в Рівненській області досягло позитивних показників у службі, відтак керівництвом Національної поліції визнано кращим, зокрема — і у сфері забезпечення публічної безпеки та порядку, і — серед підрозділів груп реагування патрульної поліції.

Натомість правами Голови Національної поліції України за успішне й сумлінне виконання службового обов’язку, вагомий особистий внесок у справу забезпечення охорони прав і свобод людини, підтримання публічної безпеки і порядку начальнику управління превентивної діяльності поліції Рівненщини Руслану Жуку оголосили подяку, а заступнику начальника ГУНП в Рівненській області Руслану Стрельбіцькому вручили нагородну зброю.

«Приємно, коли нашу роботу відзначило керівництво Нацполіції, однак головним критерієм оцінки нашої роботи є думка та довіра самих громадян, адже служимо ми саме для них, — підкреслив очільник поліції Рівненської області Валерій Самчук. — Відзнаки – це добре, та нині на часі — робота, вдосконалення та відкритість».