СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 0:19

Під Рівненською ОДА люди мітингують проти будівництва заводу «Кроноспан»

Під Рівненську ОДА прийшли противники будівництва у Городку заводу з переробки деревини «Kronospan”. Минулого тижня люди на годину перекривали рух на луцькій трасі. Сьогодні вони вимагають реакції на свої вимоги від керівництва області, – повідомляє телеканал UA:Рівне.

До ОДА прийшло орієнтовно чотирьох сотень людей. До них вийшли заступники голови облдержадміністрації Сергій Подолін та Ігор Тимошенко та спілкуються із представниками ініціативної групи.

Керівник ініціативної групи Андрій Овсійчук зачитав звернення до ОДА із, на думку людей, ймовірними негативними наслідками від роботи підприємства. Чоловік зазначив, що під ним підписалась тисяча людей як з Городка, так і прилеглих населених пунктів.

«Ми отримали ваше звернення. Ми сьогодні, знаючи про акцію, покликали і головного еколога, і всіх причетних і ведемо консультації. Наше завдання – створити робочу групу для вивчення. Все буде прозоро. Ми пропрацюємо ваше звернення і зв’яжемось із представником ініціативної групи. Для нас головне – екологічна безпека громадян», – зазначив перший заступник голови ОДА Сергій Подолін.

Люди під час та після виступу пана Подоліна звертались до представників ОДА із проханням зупинити будівництво.