СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 14:48

На Рівненській АЕС стартує конкурс наукових доповідей серед молодих працівників

З метою стимулювання ініціативи, розкриття науково-технічного потенціалу та підвищення загального рівня знань молодих працівників, а також пошуку нових шляхів оптимізації виробничого процесу на Рівненській АЕС стартує конкурс наукових доповідей.

Конкурс наукових доповідей проводиться щорічно за виробничим та соціально-профспілковим напрямками серед молодих працівників електростанції віком до 35 років включно.

Заявку для участі у конкурсі відповідно до встановленого зразка та анотацію наукової доповіді (до 300 слів) потрібно подати до 9 квітня 2020 року на burya@gw.rnpp.rv.ua чи burakov23021988@gmail.com або ж в друкованому варіанті в інформцентр РАЕС «Полісся». Детальніша інформація за телефоном: 068 594 38 71.

Презентація наукових робіт та підбиття підсумків конкурсу відбудеться 16-17 квітня поточного року в інформаційному центрі «Полісся». Оцінюватиме конкурсантів компетентне журі у складі представників керівничої ланки та профспілки підприємства. Оцінка залежатиме від знання матеріалу, вміння аргументовано викласти суть наукової доповіді та її висновки, а також відповісти на запитання членів журі.

Переможці конкурсу будуть нагороджені грошовою винагородою та представлятимуть Рівненську АЕС на ХІІ галузевому конкурсі серед молодих енергетиків НАЕК «Енергоатом». Минулоріч робота інженера-електроніка РАЕС Дениса Молчановича «Використання матричного мережевого обладнання на АЕС» виборола бронзову нагороду інтелектуальних змагань.