СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 23:56

У Рівному під час пожежі в багатоповерхівці евакуювали 14 людей з яких 4 дітей

Сьогодні, 4 січня об 11:45 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про вибух повітряно-газової суміші газового котла у приміщенні кухні з подальшим горінням двохкімнатної квартири на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку у Рівному по вулиці Соборна.

На місце виклику негайно було направлено два чергових відділення рятувальників 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рівне, одне відділення пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС області.

Прибувши на місце виклику бійці ДСНС потрапивши до квартири подали вогнегасячі засоби. Через сильне задимлення вогнеборцям провели евакуацію 14 мешканців з верхніх поверхів з яких четверо дітей. О 12:11 пожежу було локалізовано, а о 12:20 повністю ліквідовано. Жертв та постраждалих немає.

Внаслідок пожежі вогнем знищено віконну раму та пошкоджено меблі кухні. Квартиру було повністю врятовано від знищенням вогнем.

До ліквідації пожежі було залучено 4 одиниці спецтехніки ДСНС та 16 рятувальників, а також всі всі екстрені служби міста. Наразі причина виникнення пожежі та завдані нею матеріальні збитки встановлюються.