СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 16:40

Смертельне ДТП на Рівненщині забрало життя 10-річної дитини (+ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 30 грудня, близько третьої години ночі на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Дорогобуж.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 46-річний житель села Дорогобуж, водій автомобіля «Renault Rapid», здійснюючи маневр розвороту, не надав перевагу у русі та допустив зіткнення із мікроавтобусом «Volkswagen Crafter», а потім — із «Mercedes Vito», що рухався за ним.

Від удару «Renault Rapid» розтрощило вщент, а «Volkswagen Crafter» вилетів у кювет.

Від отриманих травм на місці події загинула 10-річна пасажирка «Renault Rapid» — донька водія автівки. Останнього із політравмою, відкритим переломом ноги та закритою черепно-мозковою травмою доставили до лікарні. У нього відібрали зразки крові для визначення стану сп’яніння.

За результатами освідування водії «Volkswagen Crafter» — 47-річний житель Київщини та «Mercedes Vito» – 36-річний іноземець були тверезі.

Інші учасники автопригоди за медичною допомогою не зверталися.

Слідчі слідчого управління за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.