СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 11:29

Нардеп-кнопкодав Сергій Литвиненко під час виборів до ОТГ на Рівненщині займається підкупом виборців (+ФОТО,ВІДЕО)

Народний депутат України від партії «Слуга народу» Сергій Литвиненко, обраний по 156-му виборчому окрузі на Рівненщині, під час виборів до ОТГ у Сарненському та Костопільському районах, судячи з усього займався підкупом виборців на користь кандидатів від провладної партії. 

Відповідне фото та відео підтвердження опублікувало видання TK.media.

Нагадаємо, що вибори до Кричильської та Вирівської ОТГ у Сарненському та Головинської ОТГ в Костопільському районах мають відбутися вже завтра, 22 грудня.

Зокрема, у опублікованій переписці із Андрієм з села Немовичі, Литвиненко купує тенісні столи та спортивний інвентар в школи і погоджує друк агітаційних матеріалів.

Співрозмовник Литвиненка написав, що у одну із шкіл до виборів необхідно придбати тенісний стіл, 10 ракеток і 100 м’ячиків.

Покупку тенісного столу співрозмовник депутата оцінив в 4 тисячі гривень. Ракетки в 250-300 гривень, а 6 кульок в 100 гривень.

Литвиненко дав згоду аби все вищеперелічене придбали. Також, кнопкодав погодив друк агітаційної продукції та поліграфії на виборах до Головинської ОТГ Костопільського району.