СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 11:58

Данильчук встановив доплати та надбавки до зарплати керівникам трьох медичних закладів на Рівненщині

Голова Рівненської облради Олександр Данильчук підписав розпорядження про встановлення доплат керівникам трьох медичних закладів – начальнику комунального підприємства «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» Андрію Бурачику, головному лікарю комунального підприємства «Зірненська лікарня «Хоспіс» Олександрі Кучер та начальнику комунального закладу «Обласне бюро судово-медичної експертизи» Миколі Сергеєву.

Зокрема, Андрій Бурачик отримуватиме надбавку до посадового окладу за складність, напруженість у роботі в розмірі 50 відсотків, надбавку до посадового окладу за почесне звання «Заслужений лікар України»  у розмірі 20 відсотків, доплату за суміщення професій в межах робочого часу за основною посадою в розмірі 25 відсотків посадового окладу лікаря-хірурга зі спеціальності «Хірургія», доплату до посадового окладу за науковий ступінь кандидата медичних наук у розмірі 15 відсотків.

Олександрі Кучер встановлено надбавку до посадового окладу за складність, напруженість у роботі в розмірі 50 відсотків та доплату за суміщення професій в межах робочого часу за основною посадою в розмірі 25 відсотків посадового окладу лікаря-фтизіатра зі спеціальності «Фтизіатрія».

А Микола Сергеєв отримуватиме надбавку до посадового окладу за складність, напруженість у роботі в розмірі 50 відсотків.

Доплати та надбавки будуть здійснюватися у межах фонду заробітної плати.

Зазначимо, що керівникам комунальних закладів надбавки та доплати встановлює лише облрада за розпорядженням голови. Іншим працівникам – безпосередньо керівники закладів.