СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 2:11

За фактом ДТП у Костопільському районі проводиться службове розслідування

До поліції сьогодні, 20 грудня, близько 14:30 надійшло повідомлення, що у селі Велика Любаша водій іномарки вчинив ДТП та утік з місця пригоди.

Встановлено, що старший сержант поліції, 29-річний житель села Яполоть, керуючи автомобілем «Volkswagen Golf» на іноземній реєстрації на перехресті доріг допустив зіткнення із автомобілем «Chevrolet Lacetti», яким керував 57-річний чоловік.

Водій транспортного засобу «Volkswagen» із місця події втік. Однак, через кілька кілометрів його наздогнав інший учасник ДТП.

Внаслідок автопригоди ніхто не постраждав, автомобілі зазнали механічних пошкоджень. За зовнішніми ознаками поліцейський перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння, втім від проходження освідування він відмовився. В присутності свідків на нього склали адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП.

Крім того, на старшого сержанта поліції було винесено постанову за спричинення ДТП (стаття 124 КУпАП), а також за залишення місця автопригоди (стаття 122 КУпАП).

Працівниками відділу інспекції з особового складу ГУНП за цим фактом проводиться службове розслідування, на момент якого наказом начальника ГУНП в Рівненській області, вказаного працівника поліції буде відсторонено від виконання службових обов’язків.

Встановлюються всі обставини події.