СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 7:42

У Рівному написали стратегію розвитку обласної дитячої лікарні

Результатом плідної співпраці лікарів Рівненської обласної дитячої лікарні та викладачів кафедри менеджменту НУВГП став проект Стратегії розвитку РОДЛ на період 2020-2025 рр., який був винесений на обговорення 12 грудня цього року.

«Перш за все, вразило бажання лікарів сформувати образ лікарні майбутнього. І це повністю вдалося! Кожен працівник в режимі онлайн мав можливість висловити свої побажання («хотілки»). Вони були різними: від особистих побажань високої заробітної плати до чітких рекомендацій придбати певний вид обладнання чи встановити безкоштовний WiFi (передусім для пацієнтів!). Всі зацікавлені у «світлому майбутньому» (своєму і закладу, в якому працюють) взяли участь у процесі стратегування», – кажуть автори проекту стратегії.

Якою лікарі бачать РОДЛ у майбутньому? Це неодмінно має бути сучасна європейська багатопрофільна лікарня, що надає широкий високоспеціалізований та унікальний спектр високоякісних медичних послуг для дітей Рівненської області.

Над розробкою стратегії працювали:
• Колектив КП «Рівненська обласна дитяча лікарня»;
• Леонід Кожушко, Богдан Король, Руслан Костюкевич, Надія Фроленкова – викладачі кафедри менеджменту Національного університету водного господарства та природокористування;
• Віталій Бойко – головний лікар КП «РОДЛ»;
• Анатолій Кирилюк та Любов Філик – заступники головного лікаря КП «РОДЛ».

Наступний крок – затвердження стратегії на сесії депутатів Рівненської обласної ради та впровадження стратегії у життя.