СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 23:37

На Рівненщині чоловік запропонував поліцейським хабар, бо перевозив три тони дизпалива

Під час патрулювання учора, 13 грудня, близько восьмої години ранку у селі Зелене Володимирецького району, група реагування патрульної поліції помітила, що водій мікроавтобуса під час зміни руху не ввімкнув покажчик повороту.

Поліцейські з’ясували, що автомобілем «Opel Movano» керував 20-річний житель села Кідри. Водію правоохоронці запропонували відкрити багажний відсік, на що той погодився. Всередині працівники поліції виявили металеві бочки, у яких було близько 3000 літрів дизпалива.

Для вирішення питання, а саме за не притягнення 20-річного керманича до адмінвідповідальності, парубок запропонував працівникам поліції неправомірну вигоду в сумі 200 гривень. Попри застереження, що за це передбачена кримінальна відповідальність, водій наполягав на своєму. Тому на місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала злочин.

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України.

Крім того, на 20-річного жителя села Кідри поліцейські склали адмінпротокол за частиною 1статт 164 КУпАП (порушення правил порядку провадження господарської діяльності). Матеріали справи скерували до суду для прийняття рішення.

Транспортний засіб вилучений та поміщений на територію Володимирецького відділення поліції.