СЬОГОДНІ: Вівторок, 19.03.2024, 6:34

В індустріальному парку на Рівненщині будують сонячну електростанцію

Сьогодні, голова Костопільської райдержадміністрації Олександр Коваль, побував на території індустріального парку, де будують сонячну електростанцію.

Функціонування у недалекому майбутньому вищезазначеного об’єкта сприятиме активізації інвестиційного клімату в Костопільський район та створенню до 20 робочих місць.

Загалом територія індустріального парку становить 145,13 га, а відповідно до договору оренди землі частина території площею 20 га передана в оренду ТОВ «Теплоенерго Сервіс” для будівництва біопаливної ТЕС. Нині тут вже змонтовано 1500 панелей (ФЕМ).

Нагадаємо, що індустріальний парк розміщено на території Малолюбашанської ОТГ Костопільського району, а проект з його реалізації внесений до Плану перспективного розвитку Рівненської області на найближчі три роки.

Роботи виконує підрядна кампанія «Solar steelconstruktion»: встановлює універсальні системи кріплення фотоелектричних модулів на відкритому майданчику. Елементи несучої конструкції виготовлені з гнутих сталевих профілів власного виробництва з антикорозійним покриттям методом гарячого оцинкування.