СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 10:52

Рівнянки оголосили про намір встановити всеукраїнський рекорд

Якщо ви помітили у Facebook збільшення фото із жінками в хустинах, але не знаєте, чому раптом це відбувається – знайте: Рівне йде на рекорд.

Заступниця мера Рівного Галина Кульчинська оголосила про намір встановити всеукраїнський рекорд із найбільшої кількості жіночих світлин в українській хустці, зібраних на одній сторінці в соціальних мережах.

” Всі правила участі виписані на сторінці у Facebook, яка називається “Рівне в українській хустці”. Треба вподобати цю сторінку. Брати участь можуть жінки, дівчата, які проживають у Рівному, або родом з Рівного. Це має бути підтверджено і зафіксовано у вашому профілі. Тому що Книга рекордів України буде це перевіряти. І починаючи з опівночі 7 грудня і до опівночі 8 грудня на цю сторінку ви маєте скидати свої фотографії, де одна людина в кадрі (групові не будуть зараховуватися), де ви в українській хустці, або пов’язаній, або на плечах. В 0.00 годин 8 грудня група закриється, потім протягом доби буде аналізуватися Книгою рекордів України”, – каже Галина Кульчинська.

За матеріалами “Суспільне