СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 14:58

Поліцейські запрошують рівнян долучитися до флешмобу #ДійПротиНасильства

Інформаційно-просвітницький захід відбудеться у рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» на Театральній площі у Рівному, 8 грудня, з 11.00 до 13.00 год.

У заході братимуть участь: управління патрульної поліції в Рівненській області, департамент соціального захисту населення РОДА, Рівненський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; служба у справах дітей Рівненської обласної державної адміністрації; регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області; управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації; громадська організація «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка».

З метою привернення уваги громадськості до проблеми подолання насильства, формування свідомості громадян щодо нетерпимого до нього ставлення, а також підвищення рівня обізнаності населення буде представлено декілька пізнавальних локацій.

Також під час заходу усі охочі зможуть дізнатися про види домашнього насильства, можливі дії при будь-яких його проявах, про поліцейські заходи під час реагування на домашнє насильство.
Громадські організації та соціальні служби консультуватимуть громадян щодо протидії насильству, а фахівці надаватимуть і правову допомогу.

Не лишайся осторонь, прийди та #ДійПротиНасильства