СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 18:32

Школярі з Рівного планують викласти серце з монет, щоб врятувати життя дівчинки

До всесвітнього руху добрих справ #ЩедрийВівторок долучаються учні ЗОШ №18 міста Рівне.

Учні школи роздрукували велике серце і будуть викдалати його монетами по 1 та 2 гривні щоб зібрати кошти для дівчинки Віталінки Меленчук.

Рік тому вона потрапила в онкогематологічне відділення обласної дитячої лікарні. Віталіні було лише 6 рочків, коли їй діагностували рак нирки. Спочатку дівчинка приймала переодпераційну хіміотерапію.. Потім була складана операція по видаленню ураженої нирки. Після операції Віталінка ще 7 місяців за протоколом проходила «хімію», аби рак не повернувся.
Під час лікування Віталінка ніколи не скаржилась і не капризувала. І зараз коли їй болить, вона просто стає сумною і йде до лікарняного ліжка. Не зважаючи на свою тенднітність, ця маленька залізна леді, має характер бійця. Вона безперечно стане лідером у школі, про яку так мріє. І це не дивно, дівчинка дуже допитлива прекрасно читає, любить творчі заняття, вміє вигадувати казки.

На жаль, величезна кількість медикаментів, які рятували життя дівчинки, серйозно вплинули на її нервову систему. І тепер через порушення функцій м’язів та нервових імпульсів, в маленької полінейропатія. У Віталінки часто болять руки і ніжки, порушена хода. Попереду – вартісні обстеження, і фізична реабілітація та прийом медикаментів. В середньму щомісяця батьки дівчинки витрачають біля 5000 гривень на лікування доньки.

Віталінці дуже потрібна допомога аби відновитись від виснажливого лікування і остаточно дійти до перемоги.

Просимо всіх долучатись до збору коштів для дівчинки.
Координатор Мар`яна Рева (098) 45 26 916

https://www.liqpay.ua/uk/checkout/card/i46559907629

Реквізити для надання допомоги:
КАРТА ПРИВАТБАНК
№ 5169 3305 1506 8762 призначення платежу – добровільна пожертва для Меленчук Віталіни
(корпоративна карта БФ «Скарбниця Надії», але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Реву Мар’яну Володимирівну)