СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 20:57

У Костополі через пожежу із автостанції евакуювали людей

28 листопада на території КТ «Рівне-ПАС» автостанція «Костопіль» відбулись тактико-спеціальні навчання з залученням пожежних підрозділів, районного відділу поліції НП України Костопільського району та бригади швидкої медичної допомоги.

Згідно з тактичним задумом, в наслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електроприладів (електричного подовжувача) виникло коротке замикання подовжувача в приміщені залу очікування КТ «Рівне-ПАС» автостанція Костопіль, в наслідок чого виникла «пожежа» з подальшим розповсюдженням вогню по стільцях.

Після отримання інформації про пожежу, оперативно-диспетчерська служба направила до місця події підрозділи Костопільського гарнізону, а також повідомила інші екстрені служби міста.

По прибуттю, рятувальники організували розвідку, провели евакуацію персоналу КТ «Рівне-ПАС» автостанція «Костопіль», здійснили розстановку сил і засобів передбачених для ліквідації такого роду надзвичайних подій та провели оперативне розгортання з прокладенням магістральних ліній для локалізації та подальшої ліквідації умовної пожежі.