СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 8:15

Близько 70 питань розглянуть депутати Рівненської облради 29 листопада

????????????????????????????????????

67 питань винесено на засідання двадцять дев’ятої сесії обласної ради, яка відбудеться 29 листопада. Порядок денний погодили сьогодні члени президії.

Зокрема, депутати планують розглянути зміни до обласного бюджету Рівненської області на 2019 рік та низку питань, що стосуються змін до обласних програм.

Крім того, депутати мають обрати керівників п’яти комунальних закладів. Також є в порядку денному питання про звільнення деяких комунальних закладів від сплати частини орендної плати до обласного бюджету.

Разом з тим, члени президії зняли три питання з розгляду сесії. Зокрема, «Про ліквідацію комунального підприємства «Аптека ліки» Рівненської обласної ради та «Про затвердження Статуту в новій редакції та створення наглядової (піклувальної) ради комунального закладу «Острозький обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Костянтина Івановича Острозького» Рівненської обласної ради.

Питання «Про затвердження Статуту комунального закладу «Рівненський обласний молодіжний вишкільний центр» Рівненської обласної ради депутати відклали на доопрацювання. Розглянути його планують на другому пленарному засіданні обласної ради.

Також члени президії підтримали пропозицію депутата обласної ради Миколи Кучерука та додали до порядку денного проект рішення «Про заяву депутатів Рівненської обласної ради з приводу прийняття Верховною Радою України в першому читанні законопроекту про так званий «ринок землі» в Україні та Звернення Рівненської обласної ради до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо відновлення ядерного статусу нашої держави.